Lions Diabetes Szűrőpontok nyíltak Szegeden

A Szeged Első Lions Club 2019. január 16-án elindította diabetes szűrőprogramját Szegeden. A program keretében Lions Diabétesz Szűrőpontok kerültek kialakításra foglalkozás-egészségügyi orvosok, háziorvosok, valamint a szegedi Diabetológiai Munkacsoport bevonásával. 

A szűrőpontokon önkéntes alapon - ingyenes vércukormérést biztosítanak az egészségügyi szakemberek az érdeklődök számára, valamint a kötelező üzemorvosi vizsgálat is kiegészítésre kerülhet a diabétesz szűréssel.

Indulásként a Proaktív Egészségközpontban és a Noé Egészségközpontban indul el a program,

A szűrővizsgálat ujjbegyből történő vércukor mérésből és a a FINDRISK kérdőív kitöltéséből áll. Az eredmények kiértékelését a szegedi Diabetológiai Munkacsoport végzi.

Terveink szerint 2019 első félévében 2 000 szűrést fogunk elvégezni.

LIONS DIABETES SZŰRŐPONTOK


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Szeged Első Lions Club

Adószámunk:
18468809-1-06
Számlaszám:
10402805-28021359-00000000

cím: 6720 Szeged,
Nagy J. u. 4

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba